Corso Zundert

Mooie vooruitzichten voor Corso Zundert!

Nederland’s mooiste dahlia bloemencorso bevindt in volle voorbereiding. Het bouwen van de corsowagens is in volle gang en alle voorbereidingen worden getroffen voor een rijdende optocht op 5 en 6 september a.s.

De Zundertse buurtschappen (verenigd in de Raad van Buurtschappen) samen met de stichting Bloemencorso Zundert zijn na eerder overleg met de gemeente gekomen tot gepaste regels en (voorzorgs)maatregelen om de voorbereidingen te treffen voor een mooi dahliacorso in september.

Mocht dit door corona-maatregelen of vergunningseisen uiteindelijk toch niet helemaal mogelijk zijn, is het plan flexibel zodat er afgeschaald kan worden.

Kaartverkoop en informatie van het evenement zijn te vinden op de socials van Corso Zundert en op www.corsozundert.nl. Houd deze dus in de gaten voor de meest actuele informatie.

Foto: Angela van Tol