Lorrèn

Zangeres brengt op 2 juli nieuwe EP ‘Pieces’ uit.

De Nederlandse zangeres Lorrèn begon haar muzikale reis als lid van de Wicked Jazz Sounds familie waar ze tijdens talloze clubavonden het publiek voor zich innam. ‘Pieces’ is Lorrèn’s derde album.

Lorrèn’s muziek laat zich het beste omschrijven als soulful pop. Lorrèn weet bekende en vertrouwde thema’s in een nieuw licht te zetten en geeft hier zo haar eigen draai aan. Haar liedjes gaan over alles wat het leven te bieden heeft. De zoektocht naar geluk en vrijheid, ups en downs, liefde en de kracht van een positieve mindset.

Inmiddels heeft Lorrèn twee albums uitgebracht: Shades of Blue (2015) en Land of Possibilities (2017). In 2020 heeft Lorrèn met verschillende songwriters en producers gewerkt om nog dieper in haar muziek te duiken en op zoek te gaan naar haar eigen sound en die heeft ze zeker gevonden. Twee liedjes van de nieuwe EP zijn uitgebacht op single, Pieces en Someone to Love, die zeer goed werden ontvangen en gezamenlijk al meer dan een miljoen streams hebben verzameld op Spotify. @Gigz Promotions

EP presentatie: 17 juli 2021, Bitterzoet, Amsterdam