Normaal

Band terug in Lochem voor openluchtconcert.

Op zaterdag 11 september 2021 geeft Normaal opnieuw een groot openluchtconcert in Lochem. Op dezelfde plaats als in 2019, waar de Achterhoekse rockband op het Tractorpulling terrein aan de Brinkerinkweg voor een uitzinnig en uitverkocht veld vol Anhangers stond.

Ook maakt de organisatie de gastoptredens bekend voor het dagvullend evenement, namelijk; DI-RECT, Miss Montreal en Rowwen Hèze.

Normaal stond drie jaar geleden in het bijzijn van maar liefst 20.000 Anhangers na lange tijd op de bühne. Gezondheidsklachten dwongen voorman Bennie Jolink eerder te stoppen met optreden maar dankzij een nieuwe en succesvolle behandeling van zijn astma kruipt het artiestenbloed al snel waar het niet gaan kan. Het optreden bleek een succes en beviel de band zo goed dat ze dit het jaar erop wilden herhalen.

Helaas kon dit concert in 2020, dat tevens in het teken stond van het 45-jarig jubileum van Normaal, niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Nu optreden weer in het vooruitzicht ligt komen Bennie Jolink, Willem Terhorst, Ferdi Joly, Timo Kelder, Roel Spanjers, Joppe Bestevaar en Peter Delannoye op zaterdag 11 september op dezelfde plek samen; “Wi-j komt altied weer terug! Ook na 46 joar weer samen olderwets høken op het Tractorpulling terrein in Lochem”. @Mojo Concerts

Foto’s Harold Versteeg

NORMAAL – ‘OOK NA 46 JOAR WEER SAMEN OLDERWETS HØKEN’
Gastoptredens van DI-RECT, Miss Montreal en Rowwen Hèze

Zaterdag 11 september 2021: Tractorpulling terrein Brinkerinkweg in Lochem
Aanvang: 15:00 uur | Entree: €50,40 (incl. servicekosten)