Kameleon aan de ketting

Photocall met de cast van de film.
Op Zaterdag 3-7 vond in Pathe Arena de photocall plaats voor de nieuwe film Kameleon aan de Ketting. Sens & Imme Gerritsen, Nando Liebregts, Lieke van den Akker, Cas Jansen en zijn vrouw Annelieke Bouwers waren daarbij aanwezig. Yes-R deed de presentatie.
Cas en Annelieke hebben voor aanvang van de photocall en de Q & A met hun kinderen de film zitten kijken, want deze hadden ze nog niet gezien. Yes-R deed het vragenrondje: in zaal 1 in zaal 2 zitten de sponsors.
Joelle, de dochter van Cas en Annelieke gaat binnenkort in een musical spelen dus dat is goed nieuws. Meisje in het roze vest wilde even zeker weten dan Lieke er echt stond en ze ging dus even voelen of dat wel zo was!.
Film De Kameleon aan de ketting in première in elf steden in Nederland

Deze zomer gaat ‘De Kameleon’ een Elfstedentocht maken. Want het is Hielke en Sietse gelukt om hun boot op tijd van de ketting af te krijgen. Het startschot voor deze `Elfstedentocht` werd op 30 juni gegeven in het Figi Theater in Zeist.

Daarna vervolgde de Kameleon op diezelfde dag zijn tocht naar de eerste ‘stempelpost’ in Drachten. In elke stad vond een groot spektakel plaats in aanwezigheid van de bekendste tweeling van Nederland Hielke en Sietse Klinkhamer.

Sinds 30 juni is de derde bioscoopfilm ‘De Kameleon aan de ketting’ landelijk te zien in ruim 80 bioscoopzalen. Net als de voorgaande succesvolle films (en de gelijknamige serie) is ook deze film geregisseerd en geproduceerd door de rasechte Fries Steven de Jong.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz