Premiere Liften 2: Girls Night-Inn

Humorvolle voorstelling in premiere in Gouda.

Op 14 oktober ging Liften 2: Girls Night-Inn in premiere in de Goudse Schouwburg. Daar gingen veel BN’ers over de rode loper.

Na het succes van “Liften” bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Slyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan vriendschap.

Pistoolschot! Schreeuw! Black-out! Na uren te hebben vastgezeten in een lift, belandt verpleegster Saskia na een noodlottig incident achter de tralies. Daar deelt ze de cel met de Gooische Stefanie en de ‘per ongeluk’ opgesloten Youri.  Drie mensen met hun eigen verhaal: Stefanie worstelt met een levensbedreigende keuze , Youri moet zien te ‘dealen’ met het vaderschap en Saskia wordt verliefd met onverwachte gevolgen. Terwijl hun ‘misdadige’ verleden zich ontrafelt, volgen hilarische situaties, ontroerende momenten en vlijmscherpe onderwerpen elkaar in hoog tempo op. Hoe ver moeten ze gaan voor echte vriendschap? Het zal een ‘verblijf’ worden waaraan ze niet kunnen ontsnappen én dat hun leven voorgoed zal veranderen.

“Liften 2: Girls Night-Inn” is een krachtige feel-good voorstelling met prachtige liedjes. Het is de ultieme ‘escape’ waarbij uw lachrimpels zeker gelift zullen worden.

Drie dames komen vast te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. De beroemde zangeres Veronique (Mariska van Kolck), verpleegster Saskia (Joke de Kruijf) en stewardess Karlijn (Marleen van der Loo). Het zijn volstrekt onbekenden van elkaar maar wachten op hun ‘redding’ blijkt dat ze meer gemeen hebben dan gedacht. Het zijn scherpe onderwerpen die worden besproken, sappige gossip, de herkenbare (soms gênante) situaties, gevolgd door rake confrontaties die met veel humor uitmonden in oprechte gesprekken: een mooie mengeling van het leven en een ode aan de schoonheid van de vrouw. De hachelijke situatie verandert in een avond die hun leven voorgoed zal veranderen. @il-entertainment.nl

Met nieuwe muziek van Bas van den Heuvel zorgen de dames voor een weergaloze voorstelling. Een lach en een traan liggen dicht bij elkaar in deze voorstelling van I&L Entertainment. https://www.il-entertainment.nl/

Fotografie: Gwendolyne van Erp Livepicz.nl

Aangemelde BN’ers:

Ferry Doedens
Nurlaila Karim
Josje Huisman
Laurien Verstaten
Robèrt van Beckhoven
Bartho Braat
Mariska van Kolck
Marleen van der Loo
Bobbie Bodt