Rod Stewart

Zanger brengt nieuw album The Tears of Hercules uit.

Op 12 november brengt Rod Stewart zijn 31e studioalbum The Tears Of Hercules uit. De single ‘One More Time’ van de nieuwe plaat is nu al te horen. Ook is er een bijbehorende videoclip gemaakt waarin Rod Stewart als een ware rocklegende in het centrum van Londen te zien is.

The Tears Of Hercules is een project dat Stewart nauw aan het hart ligt, vooral het nummer ‘Touchline’, dat hij opdroeg aan zijn vader. Stewart heeft de plaat, net als de vorige albums Time (2013), Another Country (2015) en Blood Red Roses (2018) samen geschreven met toetsenist, songwriter en componist Kevin Savigar. Ook Emerson Swinford, de gitarist van Rod Stewart, schreef mee aan een nummer op het nieuwe album.

Rod Stewart: “I’ve never said this before about any previous efforts, but I believe this is by far my best album in many a year.” @Warner Music

TRACKLIST
1. One More Time
2. Gabriella
3. All My Days
4. Some Kind Of Wonderful
5. Born To Boogie (A Tribute To Mark Bolan)
6. Kookooaramabama
7. I Can’t Imagine
8. The Tears Of Hercules
9. Hold On
10. Precious Memories
11. These Are My People
12. Touchline