Avril Lavigne

Zangeres terug met nieuwe single ‘Bite Me’.

Avril Lavigne heeft gisteravond haar nieuwe single ‘Bite Me’ uitgebracht. Het is haar eerste nieuwe muziek sinds 2019. Daarnaast is het haar label debuut bij DTA Records – het label van Travis Barker. ‘Bite Me’ werd mede geproduceerd door Barker, John Feldmann en Mod Sun. De officiële videoclip – geregisseerd door Hannah Lux Davis – zal later verschijnen. Avril Lavigne staat op zaterdag 26 februari 2022 in een uitverkochte AFAS Live.

Avril Lavigne maakte het nieuws van haar signing bij DTA Records vorige week bekend door middel van een video met Barker. Deze video is al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Eerder dit jaar ging Lavigne al viral op hetzelfde platform met haar ‘Sk8er Boi’-post met skateboardlegende Tony Hawk. De clip werd meer dan 34 miljoen keer bekeken.
Credits: Ryan McFedden

OVER AVRIL LAVIGNE
Avril Lavigne brak in 2002 op 17-jarige leeftijd door met de single ‘Complicated’. Datzelfde jaar verscheen haar debuutalbum Let Go. De twee singles die kort daarop volgenden, ‘Sk8er Boi’ en ‘I’m With You’ werden ook hits. Inmiddels heeft de Canadese artiest zes albums op haar naam staan die wereldwijd meer dan 40 miljoen keer werden verkocht. Daarnaast werd ze 8 keer genomineerd voor een Grammy award. Haar laatste album, Head Above Water, kwam in 2019 uit. @Warner Music