Placebo

Band met nieuw album never Let Me Go naar Ziggo Dome.

De alternatieve rockband Placebo komt op maandag 24 oktober 2022 naar Ziggo Dome in Amsterdam met hun nieuwe album “Never Let Me Go”, dat in het voorjaar verschijnt. De reguliere kaartverkoop voor het concert start woensdag 17 november om 10:00 uur via Ticketmaster.

Placebo kondigde ook hun langverwachte achtste studio album “Never Let Me Go” aan. Negen jaar na de release van hun laatste album “Loud Like Love”, is “Never Let Me Go” bevestigd voor release op 25 maart 2022. Naast de aankondiging van het album is ook een nieuw nummer van het album uitgebracht genaamd “Surrounded By Spies”. Dit nummer volgt op de in september uitgekomen single “Beautiful James”: de eerste single die in vijf jaar tijd door Placebo werd uitgebracht – en de eerste van het nieuwe album.

Met wereldwijd meer dan 13 miljoen verkochte albums is Placebo in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam in de alternatieve rock. Het debuutalbum van de band hielp de weg vrij te maken voor een sterke verschuiving in de Britse muziek, fungeerde als een antithese op Britpop en inspireerde een generatie bands om hen te volgen. Placebo claimde zijn plaats in de Britse muziekgeschiedenis met vijf Top 10 albums in het Verenigd Koninkrijk en samenwerkingen met muzieklegendes als David Bowie, Robert Smith en Michael Stipe.

Eerder verkocht de band al tours uit en speelden zij headline shows op verschillende festivals over de hele wereld. Het twintig-jarig bestaan werd gevierd met een compilatie op het album “A Place For Us To Dream”, dat in oktober 2016 uitkwam, en nieuwe muziek op de EP “Life’s What You Make It” met daarop zes nieuwe nummers. Een grote ’20 Years of Placebo’ wereldtour volgde kort daarna, waarmee ook de Ziggo Dome werd aangedaan. @Mojo Concerts

KINK presents
PLACEBO
Maandag 24 oktober 2022 | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €54,88,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/placebo
De kaartverkoop voor het concert start woensdag 17 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Klanten met een Vodafone abonnement en internet van Ziggo kunnen voor de start van de reguliere kaartverkoop al kaarten kopen in de Priority pre-sale vanaf maandag 15 november 10:00 uur tot woensdag 17 november 9:30.