Ckay

Zuid-Afrikaanse artiest brengt nieuwe singles ‘Emiliana’ en ‘BY YOUR SIDE’ uit.

CKay, de Zuid-Afrikaanse artiest, wereldwijd bekend van de track ‘Love Nwantiti’, heeft vandaag twee nieuwe singles uitgebracht: ‘Emiliana’ en ‘BY YOUR SIDE'(feat. Blxckie). De tracks zijn een passend vervolg op de wereldwijde #1 hit en zijn EP Boyfriend, die samen goed zijn voor meer dan 1 miljard streams en meer dan 30 miljoen maandelijkse Spotify luisteraars. Hiermee is CKay de eerste Afrikaanse artiest die dit aantal Spotify luisteraars behaalt

Luister ‘Emiliana’

 

Luister ‘BY YOUR SIDE’

Beide nummers zijn opgenomen in Nigeria en Zuid-Afrika
en hebben een Afrikaanse sound die alle grenzen weet te overschrijden. Zo weet CKay met zijn muziek Afrika naar de rest van de wereld te brengen.

Met ‘Emiliana’ geeft CKay zijn fans een gevoel van verliefdheid mee. CKay:”It’s is a song about a long distance relationship I was in. It’s 2021 and teleportation hasn’t been invented, which is so unfortunate”

‘BY YOUR SIDE’ is een samenwerking met de Zuid-Afrikaanse rapper Blxckie en is geproduceerd door Tumisho. De track heeft sterke Amapiano-invloeden die CKay naadloos combineert met zijn kenmerkende emo-afro beats stijl. Blxckie voegt een flow toe op de track in zowel het Zulu als het Engels. @Warner Music