Elton John & Ed Sheeran

Wereldsterren releasen gezamenlijke Kerstsingle.

Ed Sheeran en Sir Elton John hebben vandaag de kerstsingle ‘Merry Christmas’ uitgebracht. Het nummer is geschreven door het duo en geproduceerd door Steve Mac. Het nieuws over de samenwerking kwam in oktober al naar buiten nadat Ed tijdens een interview met de ochtendshow van NPO Radio 2 over het nummer vertelde.

Ter aankondiging van de single, plaatste het superster duo maandag op Instagram een video geïnspireerd op een beroemde scene uit de film Love Actually.

Luister Merry Christmas
De officiële video bij het nummer is geregisseerd door Jason Koenig en een eerbetoon aan enkele van de meest iconische kerstvideo’s van vervlogen tijden. Van scènes uit Wham!’s ‘Last Christmas’ tot East 17’s ‘Stay Another Day’, en van The Snowman’s ‘Walking In The Air’ tot ‘I Wish It Could Be Christmas Everyday’ van Wizzard met grappige twists komen terug in de video. . Er zijn ook een hoop andere beroemdheden te spotten, bekijk hieronder de video. @Warner Music