Griff

Griff brengt nieuwe single ‘Head On Fire’ met Sigrid uit.

Griff en Sigrid hebben vandaag de single ‘Head On Fire’ uitgebracht. De track is ontstaan vanuit de vriendschap tussen de twee artiesten die is opgebloeid tijdens de pandemie. Beiden vertegenwoordigen een nieuwe generatie vrouwelijke artiesten die staan voor female empowerment.
Luister ‘Head On Fire’

Griff en Sigrid hebben elkaar ontmoet tijdens een modeshow van Rueben Selby tijdens Fashion Week in Londen. Nadat ze een pizza hebben gedeeld, zijn ze samen de studio ingedoken en hebben daar het leven besproken. Het resultaat is het nummer ‘Head On Fire’ dat gaat over het gevoel dat je kunt hebben als je iemand ontmoet die je leven op z’n kop zet.

Griff: “I’ve looked up to Sigrid so much, especially as a young girl who broke through making powerful, credible pop music. So I was excited to hear she wanted to write. We hung out and made ‘Head On Fire’, this really fun, feel-good song, and I’m excited for the world to finally hear us on a track together.”

OVER GRIFF
De Britse Griff is een creatieve duizendpoot: ze schrijft muziek, creëert mode en maakt video’s. Haar debuut EP Mirror Talk is in 2019 uitgekomen en ze heeft daarmee al gauw wereldwijd de aandacht getrokken van platforms als I-D, VOGUE en MTV. Daarna volgden de singles ‘Mirror Talk’ en ‘Good Stuff’ en een optreden op ESNS 2020. Begin vorig jaar is ze uitgeroepen tot een van de BBC Sound of 2021 en heeft ze de prestigieuze BRIT award voor Rising Star 2021 gewonnen. In juni bracht Griff haar mixtape One Foot In Front Of The Other uit met de singles ‘Black Hole’ en ‘One Night’. Op 13 maart speelt ze in Paradiso Noord. @Warner Music