Kevin & The Animals

KEVIN & THE ANIMALS OP 21 MEI 2022 NAAR RTM STAGE, ROTTERDAM Ahoy.

De Rotterdamse rapper Kevin, ook bekend als Slowflowanimal, geeft op zaterdag 21 mei 2022 zijn grootste show tot nu toe in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy: Kev in Ahoy. De kaartverkoop start woensdag 26 januari om 10:00 uur via Ticketmaster.

Kevin de Gier, geboren en getogen Rotterdammer van Nederlands/Britse afkomst, is sinds de release van zijn debuutsingle ‘Op De Block’ featuring Emms en debuut EP ‘Kleine Versnelling’ in 2016 niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop scene. Nadat binnen een dag alle negen tracks van de EP al in de Nederlandse Spotify Top 50 stonden, was duidelijk dat Kevin met zijn pure raps in verhaalvorm met gemak de harten van zijn publiek verovert.

Afgelopen jaar bracht Slowflow het album ‘Grote Versnelling’ uit, waarmee hij voor de vierde keer een nummer één positie bemachtigde in de album charts, na grote successen met albums ‘Lente’ (2018), ‘Vrij’ (2019) en ‘Animal Stories’ (2020). Ook was 2021 het jaar waarin laatstgenoemde album platina ging met meer dan 150 miljoen streams, er van de twee Edison Pop nominaties de award voor ‘Best Hiphop’ in de wacht werd gesleept én waarin hij maar liefst vier FunX Awards won: Artist of The Year (Male), Best Album, Best Single en Best Collabo.

Kevin heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo. Kevin rapt voornamelijk in de verhalende vorm en schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en wat hij zelf meemaakt.

Één van Kevin’s meest toonaangevende shows was op WOO HAH! in 2017, waar de rapper onder meer werd geprezen door 3voor12 voor zijn strakke optreden. Afgelopen najaar trad Kevin & The Animals in diverse poppodia op tijdens de clubtour die gepaard ging met de release van ‘Grote Versnelling’. Met Kev in Ahoy zet hij een volgende stap, naar zijn grootste show tot nu toe. @Mojo Concerts

KEVIN & THE ANIMALS – KEV IN AHOY
Zaterdag 21 mei 2022 | RTM Stage, Rotterdam Ahoy

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €39,20,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/kevin
De kaartverkoop voor het concert start woensdag 26 januari om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).