Rob de Nijs

Zanger met afscheidsconcert in Ziggo Dome.

Rob de Nijs bij de Nacht van Oranje in Ahoy [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Foto Harold Versteeg

Rob de Nijs staat op zondag 10 april 2022 in de Ziggo Dome! Onder de titel ’t Is Mooi Geweest zal de zanger zijn allerlaatste optreden geven. Dat gaat voor de fans een onvergetelijk concert worden. Tijdens het optreden zullen vele nostalgische nummers de revue passeren.

Gedurende zijn carrière van meer dan 60 jaar heeft de zanger op alle denkbare podia in Nederland en ver daarbuiten mogen optreden, alleen de Ziggo Dome ontbrak nog op zijn lijst. De avond zal in het teken staan van het oeuvre van Rob de Nijs, vanaf zijn eerste hit Ritme Van De Regen tot aan zijn laatste single Wat Als Later Nu is. Naast Rob de Nijs zijn er gastoptredens van o.a. Paskal Jakobsen, Daniël Lohues, Danny Vera en Claudia de Breij. @Ziggo Dome