WOO HAH! x Rolling Loud

Festival maakt eerste 40 acts bekend.

Vandaag maakt de organisatie van WOO HAH! x Rolling Loud de eerste 40 acts voor het festival bekend. Onder andere J. Cole, Future, Dave, Roddy Ricch zullen optreden op het festival dat op 1, 2 en 3 juli zal plaatsvinden op evenemententerrein Beekse Bergen.

De line-up wordt aangevuld met internationale grootheden als Polo G, Jack Harlow, Don Toliver en Trippie Redd, en Nederlands talent waaronder KA, Frenna en Kevin. Voor het eerst krijgen bezoekers de mogelijkheid om hun festival beleving te verrijken met diverse VIP-arrangementen. De kaartverkoop start op zaterdag 29 januari om 12:00 via woohahxrollingloud.com

De eerste 40 aangekondigde artiesten, waaronder headliners J. Cole, Dave, Roddy Ricch en Future, laten een toonaangevende en diverse line-up zien. Van internationaal bekende acts als Polo G, Jack Harlow, Don Toliver, Trippie Redd, tot opkomend talent van eigen bodem. De lijst met aangekondigde artiesten, verspreid over de drie festivaldagen, is vanaf nu te bekijken.

Diverse tickets voor deze festivaleditie zijn vanaf zaterdag 29 januari 12:00 uur verkrijgbaar via www.woohahxrollingloud.com Bezoekers kunnen ervoor kiezen om zich één dag, of een geheel weekend lang onder te dompelen in de beste hiphopacts van het moment.

Bekijk voor een overzicht van alle mogelijkheden en prijzen waaronder VIP packages op www.woohahxrollingloud.com

Bekijk hieronder de eerste bevestigde acts voor WOO HAH! x Rolling Loud 2022 per dag:

Vrijdag 1 juli
Future | ADF Samski | Central Cee | Cho | City Morgue | Ivorian Doll | Josylvio | Ka | Lionstorm | Maxo Kream | M Huncho | Sor | Trippie Redd | Zwangere Guy | $hirak & Friends

Zaterdag 2 juli
Dave | Roddy Ricch | 6lack | Ares | Bia | Cor | Dikke | Headie One | Henkie T | Jack Harlow | Kevin & The Animals | Yade Lauren

Zondag 3 juli
J. Cole | Don Toliver | Flo Milli | Fivio Foreign | Frenna Deluxe | Lauwtje | Lijpe | Ms. Banks | Pi’erre Bourne | Polo G | Rico Nasty | Ski Mask The Slump God | Yssi SB

Meer acts voor WOO HAH! x Rolling Loud 2022 volgen later dit jaar. Kijk voor meer info op www.woohahxrollingloud.com @Mojo Concerts