Dekker

Amerikaanse singer-songwriter komt naar Nederland.

De Amerikaanse singer-songwriter Brookln Dekker, beter bekend onder zijn achternaam Dekker, komt voor twee shows (12 en 13 juni 2022) naar Nederland. In juni van dit jaar staat Dekker in TivoliVredenburg​ (Utrecht) en Melkweg (Amsterdam).

De ticketverkoop start op vrijdag 25 februari om 10:00 uur via www.greenhousetalent.nl.

Dekker heeft de afgelopen twee jaar grote stappen gemaakt in zijn carrière. In 2020 kwam zijn debuutalbum ‘Slow Reveal: Chapter One’ uit met o.a. de hitsingles ‘The Love’ en ‘This Here Island’. Daarna heeft hij niet stilgezeten, in de tussentijd werkte Dekker samen met Berlijnse drummer Stefan Wittich en mixing/mastering engineer Zach Hanson aan nieuw materiaal. In 2022 verschijnt het nieuwe album ‘I Won’t Be Your Foe’ en met de release van de nieuwe tune ‘Small Wins’ geeft de singer-songwriter alvast een tipje van de sluier.

Zijn sound kan je het best omschrijven als een mix tussen Bon Iver and Mat Kearney. Bereid je voor op een avond vol warme drumtonen, volksmelodieën, indie-folk en organic grooves. @Greenhouse Talent

ZO

12.06.2022

TivoliVredenburg, Utrecht
Kaartverkoop start op 25 feb om 10:00 uur.

TICKETS & INFO

MA

13.06.2022

Melkweg, Amsterdam
Kaartverkoop start op 25 feb om 10:00 uur.

TICKETS & INFO

De Amerikaanse singer-songwriter Brookln Dekker, beter bekend onder zijn achternaam