Down To The Rabbit Hole 2022

Festival kondigt mooie nieuwe namen aan.

Foto Rob Herstel

Down To The Rabbit Hole is helemaal klaar voor de festivalzomer.  Vandaag werden enkele nieuwe namen gepresenteerd. Erykah Badu, The Smile (supertrio met Thom Yorke, Radiohead-collega Jonny Greenwood en jazzdrummer Tom Skinner), de Britse rapper Loyle Carner en het Franse duo Polo & Pan gaan het festival verrijken.

Erykah Badu: De hogepriesteres van de neosoul komt vieren dat haar debuut ‘Baduizm’ dit jaar 25 jaar jong is. De goudstandaard voor soulzusters anno nu, mede dankzij classics als ‘On & On’, ‘Tyrone’ en ‘Bag Lady’.

The Smile: Dit supertrio met Thom Yorke, Radiohead-collega Jonny Greenwood en jazzdrummer Tom Skinner legt de lat hoger dan ooit met intense, hittezoekende soundscapes die live dubbel zo hard binnenkomen.

Loyle Carner: Kalme, welbespraakte Britse rapper met goudeerlijke teksten over zowel alledaagse zaken als dingen die niet meer van deze wereld mogen zijn, gedragen door jazz, soul, funk en tijdloze feelbetterbeats.

Polo & Pan: Met de gelukzalige feelgoodmix van electro, disco en magique francophone van dit Franse duo zit je binnen vijf seconden in tropische sferen.

Meer verrassende namen zijn:

Amyl and the Sniffers: Moet je eens kijken wat er gebeurt als je vier Australische garagepunkrockers loslaat na een lockdown. Knaldrang? Zeg maar gerust explosiegevaar.

Arooj Aftab: Met meesterlijk verweven ambient, jazz, folk, reggae en klassieke muziek sluipt dit Pakistaanse multitalent op kasjmieren kousenvoeten je hoofd in om er nooit meer weg te gaan.

Avalon Emerson: De kwikzilverachtige sets van deze Amerikaanse dj/producer waaieren breed langs poppy house, techno, wave en rave.

Tom Trago: Deze Nederlandse dj/producer en dansvloermenner laat emotie en technische perfectie naadloos door elkaar heen lopen in sets vol alt.hiphop, disco, house, electro, boogie en techno.

Een uitgebreide omschrijving van alle acts is te vinden op downtherabbithole.nl. Beluister muziek van de nieuwe en alle andere acts via de Down The Rabbit Hole 2022 playlist. Binnenkort volgen er meer namen.

Festivaltickets voor Down The Rabbit Hole 2022 zijn uitverkocht. Er is nog een beperkt aantal Rabbit Resort-packages beschikbaar waarbij je een accommodatie met het bijbehorend aantal festivaltickets in één kunt kopen. Kijk hiervoor op www.rabbitresort.nl. Op de website van het Rabbit Resort kun je ook losse accommodaties bekijken en aanschaffen voor je verblijf in Beuningen.

Het is mogelijk om via Ticketmaster op een veilige manier tickets door te verkopen en over te kopen. Hiervoor ga je op ticketmaster.nl naar het ticketsoort waar je naar op zoek bent en dan staat rechtsonder Doorverkooptickets. @Mojo Concerts

DOWN THE RABBIT HOLE 2022
1 t/m 3 juli 2022
Groene Heuvels, Beuningen
downtherabbithole.nl