Red Hot Chili Peppers

Band kondigt nieuw studioalbum Unlimited Love aan.

De Red Hot Chili Peppers zijn terug van weggeweest. In oude formatie met gitarist John Frusciante kondigt de band vandaag de komst van hun twaalfde studioalbum Unlimited Love aan, dat op 1 april zal verschijnen. De nieuwe plaat is geproduceerd door Rick Rubin, waar de band al sinds 2011 mee samenwerkt. Tevens is vandaag de eerste single, getiteld ‘Black Summer’ van het nieuwe album uitgekomen. De Red Hot Chili Peppers zullen op 10 juni in het Goffertpark in Nijmegen optreden.

 

De single ‘Black Summer’ begint rustig en bouwt op naar een indrukwekkend refrein: “It’s been a long time since I made a new friend, waiting on another black summer to end”. Het album Unlimited Love vertegenwoordigt de verenigde geest van vier individuele zielen die nog steeds onbevreesd de toekomst van hun eeuwige vriendschap en muzikale samenwerking onderzoeken.

“We yearn to shine a light in the world, to uplift, connect, and bring people together. Each of the songs on our new album UNLIMITED LOVE, is a facet of us, reflecting our view of the universe. This is our life’s mission. We work, focus, and prepare, so that when the biggest wave comes, we are ready to ride it. The ocean has gifted us a mighty wave and this record is the ride that is the sum of our lives. Thank you for listening, we hope you enjoy it. ROCK OUT MOTHERFUCKERS!” – Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith, John Frusciante @Warner Music Benelux

TRACKLIST

1.Black Summer
2.Here Ever After
3.Aquatic Mouth Dance
4.Not The One
5.Poster Child
6.The Great Apes
7.It’s Only Natural
8.She’s A Lover
9.These Are The Ways
10.Whatchu Thinkin’
11.Bastards of Light
12.White Braids & Pillow Chair
13.One Way Traffic
14.Veronica
15.Let ‘Em Cry
16.The Heavy Wing
17.Tangelo