Lost Frequencies

Multi-platina producer op 11 november In Afas Live.

De multi-platina producer Lost Frequencies komt op vrijdag 11 november 2022 voor een liveshow naar AFAS Live in Amsterdam. Zojuist heeft hij een live tour door Amerika, Canada en Europa bekendgemaakt, waar de show in Nederland onderdeel van is. De kaartverkoop start vrijdag 11 maart om 11:00 uur via Ticketmaster.

Na het enorme succes van zijn eerste live tour, waarbij Lost Frequencies grote indruk maakte met een geheel nieuw showconcept, bracht de Belgische producer live zang, instrumentatie en een volledig originele creatie samen voor uitverkochte optredens over de hele wereld. Van New York en San Diego tot Amsterdam en Berlijn: 30.000 fans zagen tijdens de tour in 2019 Lost Frequencies’ roemrijke discografie en verbluffende optreden. Vandaag kondigt hij een live tour aan voor de herst en winter van 2022 en deze belooft groter en beter dan ooit te worden.

Lost Frequencies’ succes blijft maar groeien. Tracks zoals ‘Where Are You Now’ leverden hem #1 posities in de hitlijsten op en miljoenen streams, waarmee zijn populariteit steeds groter en groter werd. Het nummer staat wereldwijd al meer dan 190 dagen in de top 50 en werd door BBC Radio 1 tot ‘Track of the Week’ benoemd. Shows zoals die op het hoofdpodium van EDC Mexico voor meer dan 55.000 fans vertalen zijn enorme aantrekkingskracht in de liveoptredens, die hij graag later dit jaar terugbrengt in zijn eigen live concept show.

De tour gaat van start op 6 oktober met acht shows in Noord-Amerika en 2 shows in Canada, waaronder het iconische Terminal 5 in New York. Vervolgens gaat de tour verder in Europa met maar liefst 13 shows. Vanaf Lyon’s Le Transbordeur op 2 november en opgevolgd door een show in het beroemde Olympia in Parijs, keert Lost Frequencies terug als headliner in het kolossale Forest National: een locatie die hem nauw aan het hart ligt in Brussel, de stad waar hij vandaan komt. Daarna staat hij in AFAS Live op 11 november, voordat hij in de gigantische Lotto Arena in Antwerpen speelt. De tour vervolgt zich met shows voor tienduizenden fans in Berlijn, München, Hamburg, Keulen en Milaan, waarna Lost Frequencies zijn langverwachte terugkeer in Londen maakt met een betoverende show in het O2 Forum Kentish Town. Afsluitend in Warschau en Krakau in Polen op respectievelijk 1 en 2 december, kunnen fans een meeslepende, fantastische tour verwachten die de terugkeer van Lost Frequencies Live voor 2022 kenmerkt. @Mojo Concerts

538 presents
LOST FREQUENCIES LIVE
Vrijdag 11 november 2022 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,20,- (incl. servicekosten)