Sandra van Nieuwland

Fotoserie: Zangeres presenteert haar nieuwe album live in So What Gouda.

Het nieuwe jaar staat voor zangeres en songwriter Sandra van Nieuwland in het teken van ‘Wonderland’. Op 4 maart lanceert ze onder die titel haar nieuwe album en op 6 maart start de gelijknamige tour. Met een verfijnde productie en met zorg geschreven nieuwe songs creëert Sandra van Nieuwland met ‘Wonderland’ een wereld van gelaagdheid en intimiteit. Het album is in eigen beheer opgenomen. “Het belangrijkste uitgangspunt was dit keer dat het muziek zou worden die ik zelf zou opzetten”.

Wonderland live

Dit voorjaar keert Sandra met haar voltallige band en een volledig nieuwe ‘Wonderland’ show, terug naar de Nederlandse club podia. Met op de setlist nummers van het nieuwe album maar ook eerder materiaal in een ‘Wonderland’ jasje, belooft het een dynamische show te worden. Van klein en breekbaar naar groots en krachtig. Sandra: “Verwacht een soort van warme deken, een muzikale ’trip’ waarin we de songs met elkaar verbinden door soundscapes en het publiek verleiden om weg te dromen”.  Gisteren 18 maart stond ze in So What in Gouda.

Fotograaf Gwendolyne van Erp legde het vast.