The Unbearable Weight of Massive Talent

Première The Unbearable Weight of Massive Talent in Pathé Arena.

Op Dinsdag 19 april was de premiere van The Unbearable Weight of Massive Talent in Amsterdam.

Aangemelde BN’ers en influencers: Celine Huijsmans (presentatie), Leo Alkemade, Richard Kemper, Remco Veldhuis, Robin Martens, Charly Luske, Horace Cohen, Thomas van Luyn, Dorian Bindels, Niek Roozen, Sophie Milzink, Barry Paf, Murth Mossel, Remy Bonjasky, Stephanie Tency, René Watzema, Sharon Pieksma, Patrick Stoof, Mano Bouzamour, Thomas Brok, Rein van Duivenboden, Glenn Eilbracht, Bibi Espina, Levy Jansen, Yasmin Karssing, Denise Kielholtz, Denzel von Deira, Channah Koerten, Nizar el Manouzi, Christoffel Mesman, Jojo Pors, Elise Bak, Lara Roozemond, Robine Salomons, Kelly Buth, Leon Sherman, Charissa Goldapple, Victoria Vermeer, Thijs Bouma, Celeste Vignois, Youri den Dekker, Lisa Koster, Ginney Noa, Elle de Vries, Ziggy Krassenberg, Bobby Boermans en Noah Zeeuw.

Over de film:
In de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage… Nicolas Cage! Werkloos en op de rand van de financiële afgrond ziet Cage zich gedwongen om een aanbod van maar liefst 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van superfan Javi (Pedro Pascal) bij te wonen. Aangekomen op Mallorca blijkt Javi hoofdverdachte in een groot CIA-onderzoek te zijn. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscar bekroonde Nicolas Cage de rol van zijn leven op zich nemen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.

The Unbearable Weight of Massive Talent draait vanaf 21 april in de bioscoop. @Independent Films

Fotografie: Gwendolyne van Erp

Trailer:            https://youtu.be/mMtiP89quyM