Waylon

Fotoserie: Zanger treedt op tijdens Invictus Games Den Haag.

Op donderdag 21 april gaf Waylon tijdens de Invictus Games in het Zuiderpark in de Entertainment Tent een mini-concert voor een enthousiast publiek.

Het zonovergoten Zuiderpark werd de afgelopen week bezocht door bijna honderdduizend bezoekers. De Invictus Games hebben na verschillende eerdere edities definitief ook een plek veroverd onder het Nederlandse publiek.

Tijdens de Invictus Games gaat niet in eerste instantie om het winnen van medailles, maar om de weg naar herstel van de militairen. Velen van hen hebben in oorlogssituaties fysieke of mentale trauma’s opgelopen. De Invictus Games Foundation gebruikt de kracht van sport om deze groep te helpen zichzelf te hervinden.

Al sinds de openingsceremonie op zaterdag 16 april was de sfeer in het tot Invictus Games Park omgedoopte Zuiderpark uniek. Er was niet alleen ruimte voor sportieve inspanning, maar ook voor entertainment (in de vorm van concerten en optredens van onder meer diverse militaire orkesten, DI-RECT, Nick & Simon en Waylon) en – niet in de laatste plaats – bezinning en connectie. @Invictus Games

Fotografie: Anneke Ruys