Trixie en Katya

Drag queen supersterren met live show naar AFAS Live.

Voor de eerste keer ooit gaan dragqueen supersterren Trixie en Katya samen op pad in Europa! Het dynamische dragduo staat met hun liveshow op 16 november 2022 in AFAS Live. Verwacht een show vol theatrale erotiek en hilarische sketches. De liveshow is ‘UNHhhhlike anything you’ve ever witnessed before’ en belooft een once in a lifetime-belevenis te worden voor iedere drag fan.

Trixie & Katya zijn al jaren een populair duo dankzij hun deelname aan het zevende seizoen van RuPaul’s Drag Race en hun extreem populaire YouTube-serie UNHhhh – er kijken miljoenen mensen naar de afleveringen waarbij de dames op hilarische wijze allerlei onderwerpen bespreken. Sinds 2020 presenteren ze samen ook hun nieuwe podcast ‘The Bald and the Beautiful’. Deze podcast “bevat een paar grijze homoseksuele geesten die de culturele grenzen van moderne schoonheid verkennen door middel van interviews met prachtige gasten die verschillende facetten van de schoonheidsindustrie bewonen.” – aldus het duo zelf.

TRIXIE MATTEL
Trixie Mattel heeft als geen ander laten zien wat het betekent (en hoeveel werk het is) om een succesvolle dragqueen te zijn. Zo bracht ze drie albums uit (‘Two Birds’, ‘One Stone’ en meest recentelijk 2020’s ‘Barbara’), lanceerde ze een succesvol cosmeticabedrijf (Trixie Cosmetics), is ze co-auteur van de NY Times Bestseller “Trixie and Katya’s Guide To Modern Womanhood” en haalde ze meer dan $ 100k op voor tal van goede doelen en organisaties via haar “Twitch Tuesdays”-videogame-livestreams. Alsof dat nog niet genoeg is heeft ze de afgelopen maanden getourd met haar soloshow en dit allemaal terwijl ze het derde seizoen van RuPaul’s Drag Race All Stars won. Trixie Mattel is met recht een multi-talent te noemen!

KATYA ZAMOLODCHIKOVA
Katya Zamolodchikova is de zelfbenoemde ‘Sweatiest Woman in Show Business’. Ze is co-host van de razend populaire YouTube-serie ‘UNHhhh’ samen met de digitale Netflix-serie ‘I Like to Watch’ en is een NY Times bestsellerauteur van ‘Trixie and Katya’s Guide To Modern Womanhood’. Katya voltooide onlangs een uitverkochte 80+ shows wereldwijde theatertour en bracht in lijn daarvan haar eerste tv-standupspecial uit: “Help Me I’m Dying.” @Greenhouse Talent