Spoorpark Live

Festival zorgt voor blije gezichten en veel genietmomenten.

19 juni 2022

Eindelijk was er weer een echt groot festival in het Spoorpark Tilburg. Dit na twee afgelaste edities vond er op zaterdag 18 en zondag 19 juni dan tóch voor het eerst Spoorpark Live plaats. Met artiesten als DI-RECT, Davina Michelle, Danny Vera, Suzan & Freek, Lucas Hamming en Krezip zat het natuurlijk helemaal goed daar in Tilburg.

18 juni 2022

De bijna tienduizenden bezoekers van dit gloednieuwe Tilburgse festival kregen het op zaterdagmiddag dan ook wel echt voor hun kiezen in de brandende zon, temperaturen rond de 34 graden, maar daar hadden de meesten wel iets op bedacht. “Iets minder alcohol, iets meer water drinken en verkoeling opzoeken dat deden dan ook de meeste Spoorpark Live bezoekers dan ook.

Fotograaf Freddie de Roeck legde artiesten en sfeer op de gevoelige plaat vast.

19 juni 2022