Bella Porch

Bella Poarch brengt debuut EP Dolls uit.

Bella Poarch heeft vandaag haar langverwachte debuut EP Dolls uitgebracht. De superster werkte een jaar lang aan de plaat samen met producer Sub Urban. De tracklist bestaat uit de eerder uitgebrachte singles ‘Build A Bitch’, ‘Inferno’ en ‘Dolls’. Daarnaast staan er ook nieuwe nummers op waaronder de single ‘Living Hell’ en ‘No Man’s Land’ met Grimes.

“I’m really excited to release my first EP after starting this journey during lockdown. Dolls is my personal story of challenges and growth over time that I hope my fans can relate to.”
– Bella Poarch –

Bekijk hieronder de video van de single ‘Living Hell’. Het verhaal van de clip gaat verder waar die van ‘Dolls’ stopte. Je ziet Bella de controle teruggrijpen en ze raapt haar moed bij elkaar om haar superkrachten terug te winnen. Het concept is bedacht door Bella en de video is opnieuw geregisseerd door Andrew Donoho.

OVER BELLA POARCH
Bella Poarch is een Filipijns-Amerikaanse zangeres en songwriter die sinds haar doorbraak op TikTok in 2020 snel in opkomst is. Met TikTok’s meest gelikete video aller tijden is Bella de nummer 3 meest gevolgde creator op het platform en de nummer één Aziatisch-Amerikaanse influencer ter wereld, met meer dan 90 miljoen volgers.

Bella werd vorig jaar genomineerd voor ‘Best Visual Effects’ bij de VMA’s en ‘New Artist Of 2021′ bij de People’s Choice Awards en won een MTV Movie Award 2022 voor ‘Breakout Social Star’. @Warner Music