Amsterdam Tattoo Convention 2022

Amsterdam Tattoo Convention weer terug in 2022.

Voor de 16e keer zal op 16, 17 en 18 september “The Amsterdam Tattoo Convention” plaatsvinden. Dit keer op een nieuwe locatie: De NDSM Loods te Amsterdam. Met ruim 275 tatoeëerders uit binnen- en buitenland belooft het weer een waar spektakel te worden.

Je kunt er  terecht om zelf een tatoeage te nemen, maar alleen kijken en inspiratie opdoen kan natuurlijk ook.

Vergaap je aan de vele diverse tattoo stijlen die er gezet zullen worden. De stijlen variëren van Maori tot Oriëntaal naar Old School tot Modern. Je kunt ook terecht voor een piercing. Dit gebeurt in een mooie afgesloten ruimte.

Ook dit jaar is Matt Gone als guest of honour.
Matt is een van de meest getatoeëerde persoon op aarde met een eervolle vermelding in het Guinness Book of Records. Hij zit van top tot teen vol. Zelfs zijn ogen en gehemelte!
Matt staat je graag te woord en je kunt met hem op de foto.

Er is echter nog veel meer te doen. Wat dacht u van de stands met Harley Davidson motoren, sieraden, tattoo supplies, street art, barbier salon, kalligrafie, fotografie, kleding, kunst en curiosa, food trucks en DJ music.

Op www.tattooexpo.eu is alle informatie (openingstijden, huisregels, etc.) te vinden. Hier zijn ook de gegevens van de tattoo artiesten te vinden, zodat er vooraf contact gezocht kan worden om eventueel een afspraak te maken.

Om te vieren dat de conventie na 2 jaar weer kan plaatsvinden en omdat we een nieuwe locatie hebben, zijn de toegangsprijzen verlaagd. @Amsterdam Tattoo Convention

Vrijdag: € 10,= / Zaterdag: € 15,= / Zondag: € 15,=
Een weekendpas (toegang voor alle 3 de dagen): € 35,=.
Entreetickets zijn verkrijgbaar bij de kassa.
Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang.
(1 kind per volwassene en onder eigen toezicht)

Tot ziens op de Amsterdam Tattoo Convention!