Eric Prydz Holo Show

Legendarische Zweed komt met spectaculaire HOLO Show naar ADE.

15 years of tomorrowland in ZiggoDome Amsterdam. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Tomorrowland foto Harold Versteeg

Eric Prydz komt met een extra HOLO show naar Ziggo Dome op woensdag 19 oktober 2022, tijdens het Amsterdam Dance Event. Tickets voor de eerder aangekondigde show die plaatsvindt op donderdag 20 oktober, zijn uitverkocht. De pre-sale voor de extra show start vandaag, vrijdag 12 augustus, om 15:00 uur en de reguliere kaartverkoop start dinsdag 16 augustus om 12:00 uur.

De legendarische Zweed was met zijn spectaculaire hologram-show in de Freedom Stage van Tomorrowland één van de absolute blikvangers tijdens de 16e editie van het Belgische festival en deed 3 weekenden op rij de monden van festivalgangers openvallen.

Eric Prydz, één van de meest toonaangevende artiesten in de elektronische muziek, reist voor het eerst af naar het Amsterdam Dance Event om zijn veelgeprezen HOLO liveshow te tonen aan bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Dit zijn ook meteen zijn enige optredens in Europa dit najaar. De indrukwekkende hologram-show van de Zweedse superster-dj en producer staat bekend om zijn surrealistische 3D visuele effecten, verbluffende lasershows en is een audiovisueel spektakel. @Mojo Concerts
Tomorrowland presents eric prydz holo

Woensdag 19 oktober 2022 | Ziggo Dome, Amsterdam (EXTRA SHOW)
Donderdag 20 oktober 2022 | Ziggo Dome, Amsterdam (UITVERKOCHT)