Stromae

STRomae voegt vierde show toe aan reeks concerten in 2023.

Na een spectaculaire headline show op Lowlands voegt Stromae volgend jaar nog een extra optreden toe aan zijn Multitude tour. Op woensdag 22 november 2023 staat de Belgische zanger in Ziggo Dome in Amsterdam. De drie eerder aangekondigde shows raakten in korte tijd uitverkocht. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande woensdag om 10.00 uur.

Stromae is dit jaar weer helemaal terug. Voorafgaand aan zijn nieuwe album Multitude kondigde Stromae drie exclusieve première shows aan in Parijs, Brussel en Amsterdam die binnen enkele minuten uitverkocht raakten. Daarna volgde de aankondiging van een grote tour waarmee hij in het najaar langs verschillende steden in de Verenigde Staten reist en die volgend jaar in Europa van start gaat op 4 maart in Bordeaux in Frankrijk.

De concerten staan in het teken van het album Multitude, waar naast de hits L’enfer en Santé ook de recent uitgebrachte single Mon Amour op staat. Het nummer stond al op het album maar is opnieuw uitgebracht met Camila Cabello en laat in de bijbehorende videoclip een parodie zien op de realityshow Love Island, ook wel ‘La Ville Mon Amour’.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen, waaronder vier Victoires de la Musique, vier NRJ Awards, een MTV Award, en trad als eerste Belg ooit op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York. @Mojo Concerts

Foto Paul Barendregt

538 presents

STROMAE | MULTITUDE TOUR
Woensdag 22 november 2023 | Ziggo Dome – Amsterdam EXTRA CONCERT
Donderdag 13 april 2023 | Ziggo Dome – Amsterdam UITVERKOCHT
Vrijdag 14 april 2023 | Ziggo Dome – Amsterdam UITVERKOCHT
Zaterdag 15 april 2023 | Ziggo Dome – Amsterdam UITVERKOCHT