Time Bandits

Band speelt grootste hits in Theaterbakkerheij.

Het concert van 25 februari werd vanwege corona verplaatst en op 26 augustus vond het alsnog plaats in de Theaterbakkerheij in Gouda. Een enthousiast publiek genoot van de grootste hits en meer.

‘Beste Zanger’ Alides Hidding veroverde met zijn groep Time Bandits in de jaren 80 al een plaats in de nationale én internationale popwereld. Met hun kenmerkende sound van funk, disco, soul en rock veroverde ze Europa en daarna Amerika en zelfs Australië, waar ze maanden lang tourden. Hun hits staan nog bij menige muziekliefhebber in het geheugen gegrift: ‘Listen to the man with the golden voice’, ‘I’m specialized in you’, ‘Endless Road’, ‘Live it up’.

Een hernieuwde kennismaking kwam er in 2021 door de deelname van leadzanger Alides Hidding aan het programma Beste Zangers waarin hij uitblonk. Hits van vroeger werden opnieuw voor een groot publiek gespeeld.

Fotografie Gwendolyne van Erp LivePicz.nl