Milow

Belgische zanger geeft concert in Paard.

Op 24 september stond de Belgische zanger Milow in Paard Den Haag. In 2008 was Milow daar ineens. Een cover van ‘Ayo Technology’ van 50 Cent kwam op nummer 1 te staan in de hitlijsten en twee kneiterhits (‘You And Me’ en ‘You Don’t Know’) zorgden ervoor dat iedereen wist wie de Belg was. Daarna ontpopte de zanger zich tot een graag geziene muzikant bij verschillende televisieshows en een van de populairste singer-songwriters van de Benelux. Met meer dan 200 miljoen streams over de hele wereld is Milow een absolute superster.

Met zijn album genaamd: ‘Lean Into Me’ (uit 2019) is Milow weer helemaal de lieve liedjestroubadour die we allemaal kennen. Met herkenbare songs die gemaakt zijn om te troosten, je op je gemak te stellen en je van zelfvertrouwen te voorzien. Muziek van Milow, voor iedereen.

Support: Milo Meskens

Tussen Meskens’ debuutsingle ‘Here With Me’ (2016) en de vooruitgeschoven single ‘Fool’ uit de langverwachte tweede plaat ligt vijf jaar. Is dat lang? Nee, maar het heeft Milo Meskens wél de ruimte en de tijd gegeven om zijn muzikaliteit helemaal te ontplooien en te verfijnen. Meer dan ooit profileert hij zich als een volbloed muzikant-met-grote-ambities, een van het kaliber dat zelf een studio bouwt, en voor zijn nieuwe plaat – dankzij een bewonderenswaardig werkethos – 300 songs bij elkaar schreef. @Paard Den Haag

Fotografie: Maarten Ederveen