De Dijk

Band brengt alle klassiekers van veertig jaar De Dijk in Haarlem.

Veertig jaar bestaan ze alweer en inmiddels heeft De Dijk heeft overal ter wereld gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. Nu stonden ze met de allerlaatste show in Haarlem.

De allerlaatste show van de Dijk in de Patronaat. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Hun liedjes zijn de soundtrack van ons straatbeeld. Klassiekers als ‘Niemand In De Stad’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Ik Kan Het Niet Alleen’, ‘Dansen Op De Vulkaan’, ‘Groot Hart’ en ‘Binnen Zonder Kloppen’ kunnen we woord voor woord meezingen. Niet gek, want De Dijk is er voor ons allemaal. Dat werd dus een heerlijke avond dansen, dansen, dansen!

*  Tekst van site Patronaat

Foto’s Harold Versteeg

  • Frank Boeijen in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]