Frank Boeijen

Legendarische band met optreden in Patronaat Haarlem.

Frank Boeijen stond in Haarlem voor een concert. Een optreden dat oorspronkelijk gepland stond voor 20 november 2021.

Frank Boeijen in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden. Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als Zwart Wit, De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is. Dit najaar treedt Frank Boeijen met zijn band op in Patronaat.

Inmiddels is dat bijna meer dan 20 jaar geleden in onze zaal! De unieke sfeer, het karakter van de clubs en een setlijst vol hits en recent werk zullen bijdragen aan een onvergetelijke avond, waarin Frank je meeneemt op een muzikale reis door de tijd.

*  Tekst van site Patronaat

Foto’s Harold Versteeg

  • Frank Boeijen in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]