Living Statues de Parade der Kampioenen

Fotoserie: Levende standbeelden weer terug in Arnhem

Na drie jaar afwezigheid waren er zondag in Arnhem weer 25 levende standbeelden in het centrum te zien. Dat leverde vele blije gezichten op. De Parade van de Kampioenen vond ook in 2019 in Arnhem plaats.

De ‘Living Statues’ waren op 9 oktober onder de naam ‘de Parade der Kampioenen’ tussen 13.00 en 17.00 uur te zien in de binnenstad.

Vanwege geldgebrek verhuisde het spektakel naar Alkmaar, waar ze nu nog steeds te zien zijn. De ‘Parade der Kampioenen’met de allermooiste (internationale) levende standbeelden van alle jaren streek weer even neer neer in Arnhem. Maar als het aan de inwoners van Arnhem – en aan de kampioenen zelf! – ligt zal dat gewoon weer ieder jaar zijn!

Fotografie: Anneke Ruys