Remme

Remme geeft concert in Patronaat Haarlem.

de charismatische Remme kennen we van ‘The Moment’, zijn hitsong die vorig jaar veelvuldig rondom het EK voetbal werd gedraaid. Op 14 oktober stond hij in Patronaat Haarlem.

Zanger Morpheus in de Patronaat [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Hij is een ‘Popstar’ in spé en geïnspireerd door artiesten als Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber. Eclectisch inderdaad en dat vindt ie zelf ook. “Misschien is het wel iets voor millennials dat we onszelf op die manier geen grenzen opleggen.” Zijn ‘Hunger’ voor het maken van muziek ontstond al op zijn twaalfde en sindsdien schrijft hij zijn nummers in thuisstad Eindhoven en ‘Half A World Away’ in Berlijn. ‘Chameleons’ is zijn laatste single en die speelde hij uiteraard ook op 14 oktober in Patronaat Haarlem! Een memorabele avond voor de fans, dat was het zeker

*  Tekst van site Patronaat

Foto’s Harold Versteeg

  • Zanger Morpheus in de Patronaat [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]