Beauty and the Beast – In Concert

Disney’s Beauty and the Beast in 2023 opnieuw tot leven gebracht.

Emma Watson as Belle in Disney’s BEAUTY AND THE BEAST, a live-action adaptation of the studio’s classic animated film.

Voor het eerst in Nederland en België zal de film op groot doek worden vertoond terwijl het Noordpool Orkest alle muziek live uitvoert. En zo wordt het sprookje nog magischer!

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen op het witte doek wederom tot leven in de spectaculaire live-action versie uit 2017 van Disney’s iconische klassieker Beauty and the Beast. Tegelijkertijd slepen de musici en het koor van het Noordpool Orkest je mee in de unieke combinatie van film en live orkestratie in één van de meest geliefde verhalen ooit verteld.

Van speciaal gecomponeerde muziekstukken tot de welbekende muziek van Celine Dion. Het orkest tilt de magie van de zingende theepotten naar een betoverend niveau. Beauty and the Beast vertelt het liefdesverhaal van een jonge prins gevangen in het lichaam van het Beest, gespeeld door Dan Stevens, die alleen bevrijd kan worden door ware liefde. Het lijkt hopeloos, tot hij de prachtige Emma Watson, die straalt als Belle, ontmoet in zijn betoverde kasteel.

Soundtrack door Alan Menken

Beauty and the Beast bevat een overgetelijke score van de achtvoudig Oscar®-winnende componist Alan Menken, samen met nieuwe opnames van de originele nummers geschreven door Menken en tweevoudig Academy Award-winnaar Howard Ashman.

Noordpool Orkest

Het Noordpool Orkest bestaat al meer dan 10 jaar volledig uit professionele musici en speelden met solisten als Douwe Bob, Waylon, Ellen ten Damme en Bert Visscher.

Zij stonden op de mainstage van Pinkpop en openden het North Sea Jazz Festival.

Ze hebben de meesterwerken van o.a. grote componisten als Hans Zimmer en John Williams voor volle theaterzalen uitgevoerd met de filmconcerten van Harry Potter and the Philosopher’s Stone™ in Concert, The Godfather Live in Concert, Gladiator Live in Concert, Home Alone in Concert en Love Actually in Concert.

Ticketinfo

Kaarten voor Beauty and the Beast – In Concert zijn verkrijgbaar via www.cinemainconcert.nl/beauty-and-the-beast

Start- en eind show: 20:00 – 23:00 uur

Componist: Alan Menken

Dirigent:  n.t.b.

Orkest: Noordpool OrkestBeeldmateriaal

Data

Donderdag  23 februari – Concertgebouw, Amsterdam

Vrijdag  24 februari – Concertgebouw, Amsterdam

Zondag 26 februari – De Vereeniging, Nijmegen

Dinsdag  28 februari – Capitole, Gent

Donderdag 2 maart – De Doelen, Rotterdam

Dinsdag  7 maart – Stadsschouwburg, Antwerpen