Edsilia Rombley

Edsilia Rombley 25 jaar in ’t vak, nu eindelijk IN BALANS!

Zangeres Edsilia Rombley lanceert op 13 januari haar nieuwe album getiteld In Balans. Een week later start de gelijknamige theatertour waarmee ze samen met haar all-female band, tot en met mei 2023 langs de Nederlandse theaters tourt.  In Balans markeert het 25-jarig jubileum van Edsilia Rombley als artiest en entertainer en weerspiegelt haar carrière op muzikaal gebied maar ook als persoon.

Het album bevat een verzameling van nieuwe Nederlandstalige pop/soul/r&b liedjes. Producer Tjeerd Oosterhuis werkte hiervoor samen met verschillende tekst- en muziekschrijvers waardoor In Balans Edsilia’s meest veelzijdige album tot nu is geworden. ‘Goed voor mij’ (feat. Kenny B) en  ‘Rustpunt’ werden al meer dan een miljoen keer gestreamd. Luister ook alvast naar ‘Hoelang nog’ het duet dat Edsilia opnam met collega en vriendin Berget Lewis en  titeltrack  ‘In Balans’ met een bijdrage van Jochem Fluitsma.

“Ik laat me niet graag in een hokje plaatsen, muzikaal gezien ook niet. Ik hou ervan om me te verdiepen in andere genres en stijlen en dit heb ik gebundeld in één album. De titel ‘In Balans’ staat in deze context  dus voor de veelzijdigheid in mijn carrière”, licht Edsilia toe. “Maar het gaat ook over de balans in mijn privéleven. Het ene moment ben ik bijvoorbeeld een presentatrice, de andere dag een zangeres en de volgende morgen ben ik moeder en echtgenote. Al deze verschillende rollen probeer ik ‘in balans’ te houden. En of dat me goed afgaat kun je zien in mijn theatershow!”, lacht ze.

De In Balans tour die op 20 januari van start gaat is Edsilia’s negende eigen theaterprogramma.  Voor de setlist heeft ze naast haar nieuwe repertoire, een selectie gemaakt uit de nummers die de afgelopen 25 jaar een belangrijke rol in haar carrière hebben gespeeld. Dit alles afgewisseld met humoristische en persoonlijke anekdotes.

Tickets voor de theatershow In Balans (20 januari t/m 13 mei) zijn verkrijgbaar via EdsiliaRombley.nl

Het album In Balans is vanaf 13 januari verkrijgbaar op cd/digitaal (Demp Music/Pias).

www.edsiliarombley.nl