Splendid

Exclusieve clubshow in thuisstad Den Haag ter ere van 20 jaar Splendid.

Ter ere van hun 20-jarig jubileum gaf popreggaeband Splendid op zaterdag 12 november een exclusieve clubshow in hun thuisstad Den Haag.

Voetenwerk in check modus? dans dan mee op Splendid’s pop, reggae en hip-hop tracks van de afgelopen twee decennia, waar natuurlijk hits als Again en The Beach niet op de setlijst zullen ontbreken. Zanger Pat Smith: “In de aanloop naar het optreden toe gaan we met onze fans op zoek naar de lekkerste tracks van de afgelopen twintig jaar. Alles komt samen in een soundtrack of happiness. Wij blij, iedereen blij!”

Splendid is al 20 jaar hofleverancier van zonneschijn uit je speakers en ook in 2022 staat de band nog steeds aan met nieuwe tracks. Zo brachten ze begin juni al hun nieuwe single Push uit en ook later dit jaar kunnen we nieuwe muziek verwachten van Splendid.

Miles O’Brien is een songwriter uit de stad achter de duinen. Op zijn 16e is hij begonnen met het schrijven van zijn eigen nummers en al snel nam dit zijn leven over. Naarmate hij ouder werd begonnen de mensen om hem heen een plek in de wereld te vinden. Door middel van zijn muziek probeert hij erachter te komen wat het betekent om volwassen te worden. Vluchten, verantwoordelijkheid nemen, verlies en hoop zijn thema’s die hem bezig houden. De slaapkamer was leuk maar de wereld is groter dan vier muren. Het is tijd! @Paard Den Haag

Fotografie: Maarden Ederveen