Hans Dulfer | Total Response Tour

Jazzlegende presenteert Theatershow Dulfer! Total Response Tour.

Op Donderdag 1 december stond Hans Dulfer met zijn Dulfer! Total Response Tour in De Theaterbakkerheij. Dulfer is een van Nederlands bekendste en meest veelzijdige muzikanten.

Donderdag 1 december was het genieten in De Theaterbakkerheij voor alle Goudse jazz-liefhebbers. Jazzlegende Hans Dulfer in het theater aan de Gouderaksedijk met zijn theatershow Dulfer! Total Response. Dulfer komt niet alleen maar staat met zijn volledige band op het podium. Een kaartje kost €18,50 en bestel je via www.theaterbakkerheij.nl.

Dulfer is een van Nederlands bekendste en meest veelzijdige muzikanten. Hij volgt de laatste trends op de voet, maar blijft een typische jazzmuzikant. Jarenlang opereerde hij als podiumartiest bij uitstek, waarbij het maken van platen op de tweede plaats kwam. Als hij in de jaren negentig het opnemen eindelijk serieus neemt, volgt grootschalig succes in Nederland en zelfs een sterrenstatus in Japan.

Dulfer! Total Response

Verder kijken dan je neus lang is: ook muzikaal is het altijd Dulfers levenshouding geweest. Met zijn 80-jarige jubileumtour achter de rug bespeelt hij nu de podia met een nieuwe band en volle energie onder de naam Dulfer! Total Response. De all-star bezetting speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrol. @Theaterbakkerheij

Fotografie Gwendolyne van Erp