KISS

Glamrockband verlengt afscheidstournee en komt naar Ziggo Dome.

KISS verlengt de afscheidstournee End Of The Road World Tour en keert daarbij op 12 juni 2023 terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Na deze tournee stopt de legendarische Amerikaanse glamrockband definitief met touren. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag 9 december om 10:00 uur via Ticketmaster.

Na een legendarische carrière van ruim 45 jaar, begon KISS in 2019 aan hun allerlaatste tournee. De uitgebreide tournee kreeg de toepasselijke naam End Of The Road World Tour. In 2022 speelde de band al een extra concert in Ziggo Dome als onderdeel van deze tournee. Wegens groot succes komt KISS terug naar Europa voor een derde deel.

De Rock & Roll Hall of Famers, die wereldwijd meer dan 100 miljoen albums hebben verkocht, wijden deze laatste tournee aan de miljoenen KISS Army fans over de hele wereld. De devotie en trouw van The KISS Army aan de “Hottest Band in the World” is een overduidelijk signaal van de onverbrekelijke band tussen de rockband en zijn fans.

Met hun larger-than-life stageperformance heeft KISS decennialang bewezen dat ze zonder twijfel keer op keer de meest iconische live-show in rock n roll neerzetten. Dankzij hun indrukwekkende carrière werd KISS in 2014 opgenomen in The Rock And Roll Hall Of Fame. Hun zwart-wit geschminkte gezichten, de bijzonder lange tong van Gene Simmons en de knallende shows vol vuurwerk, vuur- en bloedspuwen zijn het summum van de Amerikaanse glamrock. @Mojo Concerts

KISS – END OF THE ROAD WORLD TOUR
Dinsdag 12 juni 2023 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €67,20 (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/kiss
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 9 december om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).