Famke Louise

Famke Louise komt met nieuwe release.

ROQ ‘N Rolla Music trapt het nieuwe jaar af met een veelbelovende samenwerking: Famke Louise maakt vanaf nu deel uit van de ROQ ‘N Rolla family.

Het platenlabel heeft zich in de afgelopen jaren bewezen voor het ontdekken en begeleiden van artiesten met een origineel, verrassend en out of box sound. Famke Louise stond niet alleen met tracks als ‘VROOM’ en ‘Op Me Monnie’ in de Nederlandse hitlijsten maar is ook uitgegroeid tot rolmodel en TV personality.

Met het behalen van meerdere gouden platen, samenwerkingen met bekende artiesten zoals Ronnie Flex, meer dan 100 miljoen streams, een eigen documentaire evenals een eigen tv-programma is Famke Louise een echt trendsetter van deze tijd. Op 13 januari brengt de zangeres ‘In Het Donker’ uit, de eerste single samen met ROQ ‘N Rolla Music.

‘Ik heb gekozen voor roq ‘n rolla omdat we vanaf de eerste ontmoeting al een super goede klik hadden. We liggen op één lijn en daarom wil ik dit avontuur met ze aangaan. Ik heb er zin in!

Dansen in het donker het liedje waardoor ik overal weer helemaal zin in heb. Het staat in het teken van de liefde en dat is iets moois. Ik heb veel liefde gekregen van de twee belangrijkste mannen in m’n leven en daarom draag ik dit lied op aan hen.’ – Famke Louise

Over Famke Louise
Famke Louise bereikte haar doorbraak bij het grote publiek eind 2017 met haar eerste single Op me Monnie. Deze monsterhit verkreeg binnen 1 week meer dan 3 miljoen views op YouTube en was het opstapje van haar muzikale carrière. Inmiddels is Famke Louise uitgegroeid tot een popicoon. Haar singleFan samen met Ronnie Flex behaalde 1 miljoen streams binnen één dag en werd bekroond met de platina status.

Met het nummer Wine Slow, in samenwerking met Bizzey, Ronnie Flex en Idaly, behaalde ze meer dan 40 miljoen streams. Naast meerdere gouden en platina platen ontving de zangeres diverse awards waaronder de FunX Music Award voor Artist of the year, de Hashtag Award voor beste muziekvideo en de VEED Award voor Beste Muziek Youtuber. Maandelijks luisteren maar liefst meer dan 200 duizend luisteraars naar haar herkenbare en aanstekelijke sound. Naast de tweedelige documentaire over haar eigen leven op Vidoeland was Famke Louise ook op tv te zien in haar eigen reality show. @ROQ ‘N Rolla Music