Dutch Valley

Speciale ‘mystery guest’ samen met Chef’Special, Suzan & Freek, Flemming en Snollebollekes.

Festival Dutch Valley in Velsen. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

‘De grootste muzikale kermis van Nederland’ onthult volledig programma, op een artiest na…

Verdeeld over zeven verschillende podia treden aankomende zomer op 13 augustus in recreatiegebied Spaarnwoude, te Velsen meer dan 100 Nederlandse acts en artiesten op. De podia worden gevuld met alle muzikale stijlen die ons land rijk is, variërend van pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul.

Zo staan onder andere Chef’Special, Suzan & Freek, Flemming en Snollebollekes op het programma, maar ook FeestDJRuud, Wolter Kroes, Frans Duijts, Kevin, Boef en Cho. Er ontbreekt echter nog één naam, maar daar wil de organisatie nog niet al te veel over loslaten. De woordvoerder legt uit: ‘We hebben nog een hele mooie ‘kers op de taart’, maar die houden we nog even geheim. Het is echt de act die voor ons het festival helemaal rond maakt. Het is een artiest die ontzettend veel mensen aanspreekt. We maken binnenkort bekend wie dat is…’.

De bezoekers van Dutch Valley hoeven zich niet alleen te vermaken met de tientallen optredens, maar kunnen ook abseilen langs ‘het grootste kraslot ter wereld’, bungeejumpen, hun haar laten doen, een tatoeage laten zetten of in de hoogste zweefmolen van Europa.

Meer informatie over de kaartverkoop en het volledige programma met alle artiesten zijn te vinden op www.dutchvalley.nl. @Dutch Valley

foto’s Harold Versteeg