Harlem Globetrotters

Amerika’s bekendste basketbalteam komt terug naar Nederland!

De basketbalsterren reizen de wereld over met hun spectaculaire dunks en razendsnelle balwisselingen en slaan Nederland niet over. Deze live basketbal show biedt uniek familie-entertainment van het hoogste niveau met een flinke dosis humor. De Harlem Globetrotters bestaan inmiddels ruim 90 jaar! Op zaterdag 23 september 2023 komen ze naar het Topsportcentrum in Rotterdam en op zondag 24 september 2023 staan ze in de MartiniPlaza in Groningen.

Al ruim 90 jaar een begrip
Al sinds de oprichting in 1926 spreekt de unieke performance van de Harlem Globetrotters, die sindsdien grote basketbalsterren mochten verwelkomen, overal ter wereld tot ieders verbeelding. Ze tourden de afgelopen jaren door maar liefst 122 landen. Door de technische basketbalsport te combineren met verrassende showelementen weten de Globetrotters jong en oud keer op keer te boeien. Ook toeschouwers worden actief betrokken in het spektakel. Het is dus geen wonder dat de shows steeds volle zalen weten te trekken.

Magic Pass
De Magic Pass geeft toegang tot een exclusieve en onvergetelijke pre-show. Wil jij je basketbal T-shirt laten signeren & selfies scoren met de spelers en Globie? Of de vetste trucs uit de show zelf leren? Zorg dan dat je dit unieke pre-show moment op het veld niet mist! Let op: De Magic Pass is alleen geldig in combinatie met een regulier toegangsticket voor de show. Dit geldt ook voor ouders of verzorgers die met hun kind naar de pre-show komen. @Greenhouse Talent