Jaap Reesema

Zanger doet live optreden in Patronaat.

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op 21 april stond Jaap Reesema in Patronaat met een mooi concert. Support werd verzorgd door singer-songwriter Maxine.

Misschien ken je Jaap Reesema nog uit 2010 toen hij ‘X-Factor’ won, maar misschien heb je hem ook onlangs pas ontdekt via ‘Beste Zangers’ waarin hij momenteel wekelijks op televisie te zien is. Feit is in ieder geval dat Jaap al diverse hits op zijn naam heeft staan. Songs als ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, ‘Alles Komt Goed’ of ‘Mijn Kleine Presidentje’ stonden stuk voor stuk wekenlang in de hitlijsten, zowel in Nederland als in België.

Onder de naam Jake Reese werkte Jaap ook samen met Hardwell aan singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’ en won met het laatste nummer ook de award voor ‘Best Vocal Performances’op de International Dance Music Awards in 2015. Daarnaast werkte hij ook mee aan singles van David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Jay Sean, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies. Ondanks zijn internationale succes legt Jaap momenteel de focus op zijn Nederlandstalige muziek en komt hij daarmee voor het eerst naar Haarlem met zijn Als Je Voor Me Staat-tour!

Support
Maxine
MAXINE is een verfrissende uitzondering in een muziekscene waarin veel jonge artiesten hun hits door anderen laten maken. Na het vele schrijven voor andere artiesten als Roxeanne Hazes en Maan is het nu tijd voor het eigen verhaal van MAXINE. Door haar eigen composities en authentieke stem weet Maxine keer op keer hits te creëren. Niet alleen Maxine zelf, maar ook haar muziek is hiermee goudeerlijk, vrolijk en dansbaar. Als popster heb je niet meer nodig voor een succesformule. @Patronaat

Fotografie Harold Versteeg

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Jaap Reesema in de Patronaat in Haarlem. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Maxine in de Patronaat. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Maxine in de Patronaat. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Maxine in de Patronaat. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Maxine in de Patronaat. [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op 21 april stond Jaap Reesema in Patronaat met een mooi concert. Support werd verzorgd door singer-songwriter Maxine.

Misschien ken je Jaap Reesema nog uit 2010 toen hij ‘X-Factor’ won, maar misschien heb je hem ook onlangs pas ontdekt via ‘Beste Zangers’ waarin hij momenteel wekelijks op televisie te zien is. Feit is in ieder geval dat Jaap al diverse hits op zijn naam heeft staan. Songs als ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, ‘Alles Komt Goed’ of ‘Mijn Kleine Presidentje’ stonden stuk voor stuk wekenlang in de hitlijsten, zowel in Nederland als in België.

Onder de naam Jake Reese werkte Jaap ook samen met Hardwell aan singles ‘Run Wild’ en ‘Mad World’ en won met het laatste nummer ook de award voor ‘Best Vocal Performances’op de International Dance Music Awards in 2015. Daarnaast werkte hij ook mee aan singles van David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Jay Sean, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies. Ondanks zijn internationale succes legt Jaap momenteel de focus op zijn Nederlandstalige muziek en komt hij daarmee voor het eerst naar Haarlem met zijn Als Je Voor Me Staat-tour!

Support
Maxine
MAXINE is een verfrissende uitzondering in een muziekscene waarin veel jonge artiesten hun hits door anderen laten maken. Na het vele schrijven voor andere artiesten als Roxeanne Hazes en Maan is het nu tijd voor het eigen verhaal van MAXINE. Door haar eigen composities en authentieke stem weet Maxine keer op keer hits te creëren. Niet alleen Maxine zelf, maar ook haar muziek is hiermee goudeerlijk, vrolijk en dansbaar. Als popster heb je niet meer nodig voor een succesformule. @Patronaat