Première Grease de hitmusical

Fotoserie: Grease de hitmusical terug op de planken van de theaters.

Grease bestaat alweer 45 jaar. Een mooi moment om terug te blikken met een sprankelende musical!

Op maandag 3 April was de Premiere van Grease de hitmusical in het Delamar theater te Amsterdam. Het was een fantastische show waarbij de energie van het toneel spatte. Een cast van 24 talenten en een live orkest staan klaar om van Grease een feest voor jong en oud te maken. Vol humor, sprankelende choreografieën en natuurlijk alle bekende hits.

Over Grease

Om de 45ste verjaardag van Grease te vieren, komt er een nieuwe versie van deze feelgood musical op de planken! Grease vertelt het verhaal van de tieners Danny en Sandy, die na een wervelende zomer romance onverwachts worden herenigd als Sandy overstapt naar de school van Danny. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar vooral stoer te willen overkomen op zijn vrienden. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samenbrengen, maar voor hoe lang? Check voor meer informatie de website

Grease The Musical

 

Tekst: Delamar
Foto’s: Gwendolyne van Erp