50 Cent

50 CENT BRENGT ‘THE FINAL LAP’ TOUR NAAR ZIGGO DOME OP DONDERDAG 28 SEPTEMBER.

Op donderdag 28 september komt 50 Cent naar Ziggo Dome tijdens ‘The Final Lap’ tour met support Busta Rhymes.

Dit jaar gaat de EMMY® en GRAMMY® award winnende rapper Curtis “50 Cent” Jackson op tour om het 20-jarige jubileum van zijn debuutalbum ‘Get Rich or Die Tryin’ te vieren. Tijdens ‘The Final Lap Tour’ zal de iconische rapper zijn grootste hits en publieksfavorieten ten gehore brengen, naast oude tracks die hij al lange tijd niet live heeft gespeeld. Special guest tijdens deze tour is Busta Rhymes. Binnenkort worden er nog meer gasten bekend gemaakt.

50 Cent wordt erkend als een van de meest getalenteerde en productieve artiesten van de afgelopen decennia. De rapper maakte gelijk een sterke indruk met zijn debuutalbum ‘Get Rich or Die Tryin’, sindsdien heeft hij meer dan 30 miljoen albums verkocht wereldwijd en ontving hij de meest prestigieuze onderscheidingen. Niet alleen als artiest is 50 Cent een gevestigde naam. Als ondernemer, acteur, regisseur en uitvoerend producent behaalde hij ook successen met de populariteit van zijn TV misdaaddrama ‘Power’ als meest recente wapenfeit.

50 Cent – The Final Lap Tour
+ Special Guest: Busta Rhymes
Donderdag 28 september 2023 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf €67,20 (incl. servicekosten)