3JS

3JS BRENGT HET NIEUW ALBUM ‘MOOIE TIJDEN’ UIT.

Na een radiostilte van twee jaar verschijnt vandaag het nieuwe album van 3JS.

De Volendamse band 3JS heeft vandaag hun nieuwste album ‘Mooie Tijden’ uitgebracht. Na een lange periode van hard werken en veel creativiteit is het de mannen van 3JS weer gelukt om een prachtig album af te leveren. Op het album ‘Mooie Tijden’ staan 10 nieuwe nummers, gemaakt met behulp van Bob Clearmountain, die een belangrijke rol had in de plaatopnames van veel legendarische albums van onder andere The Rolling Stones, David Bowie en meer. Ook heeft Lori Lieberman, de Amerikaanse begeleidingsband voor de opnames van ‘Mooie Tijden’ samengesteld.

Het album kenmerkt zich door de vertrouwde 3JS-sound, gecombineerd met nieuwe en authentieke geluiden. Recente nummers ‘De Trein’, ‘Vallen en Weer Opstaan’ en NPO Radio 2 Topsong ‘Als Je Haar Ziet’ zijn onder andere op het album te horen.

In aanloop naar de release van dit album namen de 3JS een speciale podcast op voor de fans. In deze podcast doken de mannen in het schrijfproces van het album, de opnames, hun reis naar LA en veel meer. Hiermee wisten ze tevens in de Spotify Podcast top 40 terecht te komen.

“Het vasthouden van mooie herinneringen is de rode draad op het album” – Jan Dulles.

3JS is een Nederlandse band bestaande uit Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Kuller. De mannen hebben door de jaren heen een grote naam opgebouwd in zowel Nederland als daarbuiten. Ze hebben verschillende hits op hun naam staan, zoals ‘Kom’, ‘Net Alsof’ en ‘De Stroom’. Ook werden ze bekend door hun deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2011.

De albumtitel is, zoals gewoonlijk voor 3JS, vernoemd naar een liedje dat op de plaat te vinden is. Het liedje ‘Mooie Tijden’ gaat over een vriend die zelfmoord heeft gepleegd, maar in plaats van dat tragische feit zelf centraal te stellen, worden de fijne momenten herdacht. @Warner Music