KadeRock

Fotoserie: Gezellig en gevarieerd KadeRock trekt 7.000 bezoekers.

Op 2 juni ging het nu tweedaagse Haagse festival KadeRock van start in de omgeving van Musicon. Met op de vrijdag leuke optredens van golden oldies bands als The Motions, Trafassi, Livin Blues Xperience, Massada en Masalsa.

Het grootste kleine festival van Nederland streek op vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni weer neer in Den Haag! Je genoot dit jaar niet één maar twee dagen met volle teugen van de muziek, de shows, de mensen, de sfeer, het zonnetje en al het mooie wat muziekstad Den Haag te bieden heeft.

Wederom stonden dit jaar op de planken van het KadeRock podium zowel bekende klassiekers als opkomende talenten die samen het het beste vormen van het muzikale verleden, heden en de toekomst van Den Haag. Met vertegenwoordigers uit de rock,pop, metal, hiphop, latin, jazz en meer is er voor elke smaak muziekliefhebber genoeg om enthousiast te worden.

Op dag 1 waren  het vooral de latin klanken die de boventoon voerden. Dat leverde grote groepen wervelende mensen op. Jong en oud genoot weer op KadeRock, onder het genot van een hapje en een drankje.

Fotografie: Loes van der Kraats