The Jonas Brothers

The Jonas Brothers met THE TOUR naar Ziggo Dome.

The Jonas Brothers hebben maar liefst 50 extra concerten aan hun wereldwijde “THE TOUR” toegevoegd. Naast shows in Amerika, Nieuw Zeeland en Australië, doen de Amerikaanse broers ook 21 verschillende Europese steden aan. Op maandag 10 juni 2024 geven ze een concert in Ziggo Dome, Amsterdam. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 4 augustus om 10:00 via Ticketmaster.

The Jonas Brothers gaan met THE TOUR de hele wereld over met shows in Europa, Australië,
en Nieuw-Zeeland. De band onthulde ook een kolossale uitbreiding in Noord Amerika met 26 nieuwe shows, waarmee hun grootste tour ooit uitkomt op 90 shows in 20 landen.

THE TOUR, geproduceerd door Live Nation, begint met twee uitverkochte avonden in Yankee Stadium op 12 en 13 augustus. De band zal elke avond vijf albums vol hits uit hun hele catalogus spelen, dit doen ze in in 86 steden over de hele wereld. @Mojo Concerts