Zomercarnaval Straatparade

Uitbundige Zomercarnaval Straatparade.

Ruim 2.500 dansers en danseressen, 25 carnavalsgroepen en praalwagens zetten de Rotterdamse binnenstad jaarlijks op z’n kop! De Zomercarnaval Straatparade betekent een explosie van kleur, muziek, feest en creativiteit in een stoet van indrukwekkende praalwagens. De Zomercarnaval Straatparade trekt in een stoet van 2,5 km met energieke dansers en danseressen van allerlei achtergronden, culturen en nationaliteiten trekken door het Centrum van Rotterdam. Gehuld in de meest spectaculaire kostuums met maar een missie: iedereen laten dansen!

Op Zaterdag 29 juli was Rotterdam weer ondergedompeld in het tropisch getinte Zomercarnaval. De Zomercarnaval Straatparade is de grootste Caribbean street party van Nederland en IEDEREEN is uitgenodigd! Geef je een dag lang over aan de magie van de Straatparade en go with the flow!Enkele regenbuien die er zaterdag vielen mochten de pret niet drukken en iedereen genoot met volle teugen!

Fotografie: Anneke Ruys