Kylie Minogue

Kylie viert 35-jarig jubileum met limited edition vinyl.

Om het  jubileum van Kylie te vieren, zal er op 24 november een limited edition vinyl uitgebracht worden. Fans krijgen de mogelijkheid om te kiezen tussen de Neon Pink of Aquamarijn vinyl variant (waarvan de laatstgenoemde alleen verkrijgbaar is via Kylie’s webshop en D2C in Australië).

Het album ‘Kylie’, oorspronkelijk uitgebracht in 1988, was het eerste studioalbum van Kylie en het eerste van vier albums die ze opnam met het “The Hit Factory” productieteam: Stock Aitken & Waterman. Het album bevat zes individuele nummers die als singles werden uitgebracht, waaronder ‘The Loco-Motion’, ‘Got To Be Certain’, ‘Je Ne Sais Pas Pourquoi’ en de wereldwijde hit ‘I Should Be So Lucky’. Deze hit bracht Kylie’s carrière op gang en vestigde haar positie als een van de invloedrijkste popartiesten ter wereld.

Sinds de release van het album heeft Kylie Minogue meer dan 80 miljoen platen wereldwijd verkocht, vijf miljard streams verzameld en acht nummer 1-albums behaald in het Verenigd Koninkrijk. Haar vele prijzen omvatten drie BRIT Awards, twee MTV Awards en een Grammy. Ze is de enige vrouwelijke artiest die vijf opeenvolgende decennia een nummer 1-album heeft behaald in het Verenigd Koninkrijk. Op vele manieren staat ze op eenzame hoogte binnen het poplandschap – een superster-artiest wiens constante vernieuwingen en ontdekkingen haar stevig verankeren in het heden, terwijl ze veel van ons collectieve verleden definieert en viert.

“Veel liefde en dank aan iedereen die de afgelopen 35 jaar dit album heeft liefgehad. Laten we opnieuw van de magie genieten! Kylie x” @Iconic Culture