Anouk

Zangeres komt naar Ziggodome met twee unieke shows.

Het allerbeste van Anouk samengebracht in twee compleet verschillende concerten

Anouk geeft op 29 mei en 1 juni 2024 twee speciale concerten in Ziggo Dome. De concerten genaamd “Deena” op 29 mei en “Jim” op 1 juni vormen samen het allerbeste van Anouk: intiem en gevoelig tegenover groots en energiek. De kaartverkoop voor beide concerten start aanstaande vrijdag 15 september om 10:00.
Na de aankondiging van haar gelijknamige nieuwe album, maakte Anouk zojuist in de uitzending van RTL Boulevard bekend twee bijzondere concerten te geven genaamd: “Deena” & “Jim”. De twee concerten zijn compleet verschillend, maar staan toch in connectie met elkaar: samen vormen zij het allerbeste van Anouk.

De eerste show heet “Deena” en vindt plaats op woensdag 29 mei 2024.
Deze show bevat de mooiste en meest intieme nummers van Anouk, onder begeleiding van Het Metropole Orkest en een groot koor. Een groot aantal van de nummers die tijdens “Deena” te horen is, zijn nog nooit live gespeeld en zijn speciaal uitgewerkt met arrangementen voor het orkest en koor.

De tweede show heet “Jim” en vindt plaats op zaterdag 1 juni 2024.
Tijdens de tweede show brengt Anouk een knallende live show met haar band. In groot contrast met Deena brengt Jim rockende gitaren, drums en een flitsende lichtshow en natuurlijk de onverwoestbare performance van Anouk. @Mojo Concerts

foto’s Gwendolyne van Erp

ANOUK – DEENA & JIM
Woensdag 29 mei , Zaterdag 1 juni 2024 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €50,40 (incl. servicekosten)